BOT Rovers

Back On Track. Dat is waar bot in onze naam: Bot-Rovers voor staat. Wij draaien om de week op zaterdag onze eigen opkomsten, van 20:00 tot 22:00.

Tijdens die opkomsten doen we precies waar we zelf blij van worden. Soms maken we een kettingreactie, soms bakken we pizza’s en soms maken we een cool promotiefilmpje. En naast al deze gekkigheid zijn we ook nog bezig om onszelf op verschillende gebieden uit te dagen en te ontwikkelen.

Naast de opkomsten, die we helemaal zelf organiseren, doen we nog veel meer. Elk jaar gaan we sowieso twee keer op kamp. Een start kamp, meestal van een nachtje, ergens in de koude herfstmaanden. En in de meivakantie gaan we op Expeditie. Een soort zomerkamp eigenlijk, maar dit klinkt gewoon cooler!
Ook vinden we het tof om mee te doen met regio-activiteiten, zoals de greppeltocht en de Jotihunt. Soms nemen we zelfs deel aan een internationaal evenement, zoals de Iscout, een onlineactiviteit voor rovers uit allerlei verschillende landen.

Wat de rovers echt onderscheidt van de andere scoutinggroepen, is dat onze groep eigenlijk bijna zonder begeleiding draait. We hebben een eigen bestuur, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken. Een adviseur (een wat oudere begeider) ondersteunt ons waar nodig met advies en tips. Maar verder zijn we dus helemaal zelf supporting!
Een keertje meedraaien met de Rovers? Je bent van harte welkom!

De planning van onze opkomsten en aan of afmelden voor de opkomsten kan via onderstaande website (klik op pakje):

Opbrengst zonnepanelen

Totaal 42,00 MWh
Dit jaar 1,77 MWh
Deze maand 426,78 kWh
Vandaag 6,00 kWh