Het Honk

’t Zwervershonk is gebouwd in 1994 en is gelegen aan de rand van Veenendaal. Een gedeelte van het gebouw is te huur voor andere scoutinggroepen, scholen en verenigingen. Het is een ruim gebouw en geschikt voor groepen tot ca. 75 personen. Het gebouw heeft een binnenplaats, een grote omheinde speelweide, een fietsenstalling en een kampvuurkuil.

Het honk grenst aan het Prattenburgse bos, vlakbij het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een klein winkelcentrum (o.a. Jumbo, Aldi, Primera, drogist en cafetaria). Op ongeveer 20 minuten lopen bevindt zich een groot zwembad (Zwembad De Vallei).

Op deze pagina’s vindt u onder meer een gedetailleerde omschrijving van ons gebouw, een routebeschrijving naar het gebouw, enige toeristische info, en tot slot informatie over hoe u het Zwervershonk kunt huren. Als u denkt dat ons gebouw iets is wat u zoekt, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met onze contactpersoon om eens een keer te komen kijken. Voor de rest wensen wij u een prettig verblijf indien u gebruikt maakt van het clubgebouw van Scoutinggroep De Zwervers.

Vlucht over het Honk!


Beschrijving van het honk
De ruimtes in het honk die wij verhuren zijn: een leidinghok/keuken (1), twee lokalen die met een schuifwand van elkaar gescheiden zijn (6/7) en een slaapzolder, die plaats biedt aan ongeveer 60 personen. De keuken bevat een koelkast, een groot aanrecht, koffiezetapparaat en een 6-pits gasstel met oven. De toiletsectie bestaat uit vier toiletten, een urinoir en twee douches (2/3). Ook is er een invalidetoilet aanwezig (8).

Plattegrond van de begane grond van ’t Zwervershonk. De blauwe ruimtes worden verhuurd alsook de slaapzolder op de eerste verdieping.

Internet
’t Zwervershonk beschikt over een snelle internetverbinding. Draadloos (WiFi) internet is in het hele honk mogelijk.

lokaal (6)

lokaal (7)

lokalen gecombineerd (6/7)

keuken (1)

leidinghok (1)

sanitair (2/3)

binnenplaats

kampvuurkuil met podium

speelweide

Opbrengst zonnepanelen

Totaal 43,17 MWh
Dit jaar 2,94 MWh
Deze maand 341,49 kWh
Vandaag 10,56 kWh