Nationale Scoutingloterij 2021

Van 29 mei tot en met 26 juni is de jaarlijkse scoutingloterij in onze groep. Nu de verhuur van ons clubhuis door de coronacrisis jorig jaar is stilgevallen, kunnen we extra inkomsten goed gebruiken. Dus doe je best en probeer zo veel mogelijk loten te verkopen! Om je een beetje te helpen, vind je hieronder een paar voorbeeldberichten die je via WhatsApp, e-mail of social media kunt versturen. Heb je zelf een tekst gemaakt die goed werkt? Stuur die dan aan ons op, dan plaatsen we jouw bericht ook op deze pagina. Veel succes! 

Hoi (naam),

Wil je scoutingloten van mij kopen? Daarmee help je onze scoutinggroep. Ze kosten 2,50 euro per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen. En ik maak zelf ook kans op een mooie badge! Als je mij laat weten hoeveel loten je wilt, dan stuur ik je een betaalverzoek. De loten geef ik je later of doe ik door de bus. Vast bedankt voor je steun!

Beste (naam),

Wilt u scoutingloten van mij kopen? Daarmee helpt u onze scoutinggroep. Ze kosten 2,50 euro per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen. En ik maak zelf ook kans op een mooie badge! Als u mij laat weten hoeveel loten u wilt, dan stuur ik u een betaalverzoek. De loten geef ik u later of doe ik door de bus. Vast bedankt voor uw steun!

Lieve (naam),

Wil je scoutingloten van mij kopen? Dan help je onze scoutinggroep. We missen inkomsten omdat ons clubhuis een tijd niet verhuurd kon worden. Dus we doen nu ons best om zo veel mogelijk loten te verkopen. Ze kosten 2,50 euro en je kunt er mooie prijzen mee winnen. Doe je mee? Als je mij laat weten hoeveel loten je wilt, dan stuur ik je een betaalverzoek. Alvast bedankt!

Hey (naam),

Zoek je iets om naar uit te kijken? Dan heb ik iets voor je! Op 4 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen bij de Nationale Scoutingloterij. En jij hebt geluk, want ik heb loten met een uniek nummer voor je. Ze kosten 2,50 euro per stuk. Voor dat bedrag kun je een paar maanden dromen van de hoofdprijs en help je onze scoutinggroep. Dat is natuurlijk de mooiste prijs 🙂 Hoeveel loten kan ik voor je opzij leggen? Dan stuur ik je een tikkie. Thnx! 

Opbrengst zonnepanelen

Totaal 41,25 MWh
Dit jaar 1,02 MWh
Deze maand 246,67 kWh
Vandaag 0,00 kWh